Плаж скарал Болт с чехкинята

Каролина мислела Светкавицата за баскетболист

Плаж скарал Болт с чехкинята | StandartNews.com

Прага. Забрана за печене на плажа сложила край на връзката между Юсейн Болт и чешката красавица Каролина Крезлова. 25-годишната девойка възпя романса им в песен, а след това извади подробности от съвместния им живот в "Блеск".

"Все ме питат как е той в леглото. Ще си оставя този отговор за мен. Но когато тръпката в кревата изчезне, връзката за мен е изчерпана", обяви Каролина. Тя разкри също, че Юсейн едва не я убил от скука. "В Европа нещата вървяха много добре, но в Ямайка всичко се обърка.

Той едва успяваше да ми отделя време покрай тренировките си. Аз се чудех какво да правя. Исках да ходя на плаж, но Болт не ми даваше. При поредното му "не" си събрах багажа и на следващия ден бях у дома. Така и не ми обясни защо не мога да ходя на морето.

По-късно обаче разбрах, че повечето ямайци въобще не могат да плуват. Имат страх от акули и затова не ходят на плажа. Може би не е искал да се случи нещо с мен", каза Крезлова.

"Запознахме се в Прага, аз трябваше да се грижа за него. Неговите хора ми се скараха, че съм била с кисела физиономия. Той обаче ми намигна и така започна всичко. Аз мислех, че е баскетболист, а Юсейн се оказа олимпийски шампион и рекордьор по лека атлетика. Не бях с него за пари или известност. Просто бе тръпка. Той бе най-милият мъж, който съм имала", каза още красавицата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай