Пияни пребиха охранител на дискотека в Бургас

Пияни пребиха охранител на дискотека в Бургас | StandartNews.com

Бургас. 23-годишен охранител бе намушкан по време на работа в дискотека "Час пик" в Бургас. Инцидентът е станал около 5,30 часа в неделя сутринта.

23-годишният Костадин Георгиев бил на смяна, когато в заведението избухнал скандал между две компании. Мъжете, видимо пияни, се скарали в заведението, а минути по-късно излезли навън, за да решат спора с юмруци. Костадин и колегите му от охранителния екип на заведението хукнали след побойниците, за да ги разтървават.

Един от клиентите обаче извадил нож и започнал да мушка наред когото свари. Острието попаднало в корема на Костадин и младият мъж се свлякъл на земята. Той е бил спасен единствено благодарение на светкавичната реакция на колегите си, които го качили в кола и го откарали в спешния център. Когато пристигнали в болницата, намушканият охранител вече бил в безсъзнание следствие на голяма кръвозагуба.

Той е бил опериран спешно и в момента животът му е вече извън опасност, съобщиха дежурните лекари. От полицията съобщиха, че извършителят е 26-годишен мъж от Бургас, който е задържан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай