Певица, стюардеса, инфлуенсърка - вижте първите момичета в "Ергенът"

Всички те ще се стремят да спечелят сърцето на Алек

Певица, стюардеса, инфлуенсърка - вижте първите момичета в "Ергенът" | StandartNews.com

Ето кои са първите 13 дами, които влязоха в имението на "Ергенът" в първия епизод на романтичното риалити от трети сезон. Всички те ще се стремят да спечелят сърцето на синеокия бизнесмен Алек Младенов.

Екатерина, 25, модел

Екатерина Тодорова е родом от град Русе и работи като модел. Дете е от смесен брак – баща ѝ е българин, а майка ѝ – рускиня с монголски корени. Родителите ѝ се запознават, докато баща ѝ е на бригада в Москва. Тогава майка ѝ е имала друг човек до себе си, но баща ѝ се влюбва в нея от пръв поглед и успява да се пребори за сърцето ѝ. Повече от 25 години родителите ѝ са все още заедно и са създали стабилно и сплотено семейство.

Габи, пожарникар

Габи Найденова е от град Ябланица и работи като пожарникар. Признава, че адреналинът е това, което винаги я е карало да се чувства жива – карала е кросови мотори, скачала е с бънджи, летяла е с парашут, пътувала е на стоп. Желанието да превърне тръпката и удоволствието в професия я отвежда в Академията на МВР, където буквално „скача“ в огъня, а от четири години вече е практикуващ пожарникар.

Валерия, 20, студентка

Валерия Дакова е от Дупница. Работи като модел, като същевременно учи „Икономика на отбраната и сигурността“ в УНСС. За себе си твърди, че е „екзотично подреден хаос“. Преди година открива, че „камерата я обича“, след като нейна фотосесия предизвиква истински фурор в социалните мрежи. Оттогава се е отдала на модата, а следващата ѝ цел е да създаде свой собствен бранд с по-разчупено облекло. Валерия е готова на всичко, за да превърне живота си в такъв, какъвто иска да бъде. Смята, че няма какво да я спре, защото вече е преминала през най-тежкото.

Памела, 26, специалист по маркетинг

Памела Иванова е от София, завършила е дигитален маркетинг. Мечтата ѝ е да започне свой собствен бизнес в тази сфера. За нея e важно да бъде самостоятелна, а самочувствието ѝ се гради не на това как изглежда, а на това каква е като човек. Щом я видят, хората често си правят извода, че Памела е глезла и че е получавала всичко в живота си на тепсия, но тя твърди, че това изобщо не е така.

Габриела, 25, състезател по плуване

Габриела Иванова е от София, национална шампионка по плуване. Треньорите ѝ са възлагали надежди тя да спечели първото олимпийско злато след Таня Богомилова. Била е изключително отдадена на спорта, докато един ден не получава алергия от хлор. Габриела се принуждава да прекрати професионалната си кариера след 12 години плуване и спечелени над сто медала.

Барбара, 23, състезател по борба

Барбара Иванова е от Кюстендил, но понастоящем живее в София. Собственик е на салон за красота. Обича да се глези, обожава да пазарува, влюбена е в лукса и не се срамува от това. За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места – през деня прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а освен всичко е и състезател и треньор по борба.

Теа, 24, актриса, танцьор, DJ

Теа Добрева е от София и се представя с артистичния си псевдоним Теа де Анджелис. Тя e професионален танцьор, модел и DJ. Обожава техно музиката, с която твърди, че е закърмена. В момента следва „Театър“ в Нов български университет и съвсем скоро ще бъде дипломирана актриса. За крехката си възраст Теа се развива в няколко творчески направления, като за момента не би искала да се фокусира само в едно, тъй като смята, че е комплексен артист, роден за сцената.

Васка, 23, фармацевт

Васка Джурова е от Гоце Делчев, но понастоящем живее в София. Следва фармация в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като тази година ѝ предстои дипломиране. Носителка е на титлите „Мис София 2022“, „Кралица на София 2021“ и „Мис лято 2021“. Васка се възприема като пример за жена, която съчетава красота и интелект в едно.

Надя, софтуерен инженер

Надя Георгиева е от Пловдив. Завършила е софтуерно инженерство и успешно работи по специалността си. Надя възприема себе си като забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Готова е да тръгне веднага за всяка дестинация, стига да е заобиколена от приятни хора.

Киара, 24, певица

Киара Маджарова е от Бургас, където завършва класически балет. В момента е модел, а от година и поп-фолк изпълнител в лейбъла на Емануела. Най-популярната ѝ песен носи името „Закачен“ – парче, което за отрицателно време се превърна в тотален хит в платформата Tik-Tok.

Мартина, инфлуенсър

Мартина Симова е от София и работи като модел и инфлуенсър. Тя има високо самочувствие за себе си и внимателно подбира всеки детайл във визията си, за да бъде забелязана. Хобито ѝ е фотографията. Мартина не съжалява за нищо в живота си – благодарна е за всичко, което ѝ се случва, и не таи лоши чувства в себе си.

Шермин, 26, модел

Шермин Метушева е родена в Ловеч, но от 10-годишна живее в Тел Авив, Израел. Работи като модел и се снима по целия свят. Обожава да пътува. Шермин живее живот, за който винаги е мечтала – блясък, високи сгради, скъпи коли, бижута… Води луксозен начин на живот и поддържа висок стандарт.

Йоана, 25, стюардеса

Йоана Младенова е от Перник и работи като стюардеса в българска авиокомпания за чартърни полети. Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури.

Снимки bTV Media Group

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай