Петте зодии, които блестят със своята дисциплина

Какво казва зодиака

Петте зодии, които блестят със своята дисциплина | StandartNews.com

Кои са най-дисциплинираните зодии? Ето ТОП 5 класацията

1. КОЗИРОГ

Не бихте могли да сте толкова трудолюбиви и целеустремени, колкото е Козирогът, и да нямате висока самодисциплина. Козирозите са планиращи и поставящи цели. Те трябва да знаят как ще постигнат тези цели. Козирозите разбират защо успехът е толкова важен за тях и това разбиране им помага да се придържат към плановете си и да продължават да се движат напред със стабилно темпо, дори когато се изкушават да се отклонят.

2. ВОДОЛЕЙ

Водолеите са в състояние да създадат добри навици, като се съсредоточат върху малките, изпълними стъпки, които трябва да предприемат. Водолеите се обучават да стават рано, да се хранят здравословно, да спортуват, за да имат издръжливост да вършат най-добрата си работа и да постигат целите си.

Те са изключително интелигентни и творчески настроени и ако не притежават огромна самодисциплина, биха могли да се изгубят толкова много в собствените си мисли, че да не направят нищо.

3. ЛЪВ

Лъвовете винаги имат резервен план, когато става въпрос за ситуации, които изпитват силата на волята им. Ако работят върху това да се хранят по-добре, но им предстои социално събитие, на което трябва да отидат, те ще измислят резервен план. Първо, може да се опитат да се нахранят със зеленчуци от чинията с кренвирши. Ако все още изпитват глад за нещо, което не бива да ядат, може да си кажат, че ако изчакат пет минути, ще могат да си вземат парчето торта. Ако все още изпитват глад за тортата, може да отложат още пет минути или да изядат едно малко парче.

4. ДЕВА

Едно от положителните неща, свързани със самосъзнанието на Девата, е, че те са много добре запознати със своите силни и слаби страни. Знаят какво ще ги подложи на изпитание и не се преструват, че са неподатливи на изкушения. Разсъждават логично за това, което се опитва да ги откаже, и си напомнят, че едно подхлъзване не си струва да провали цялата добра работа, която са свършили преди това. Девите се нуждаят от програма, дори да е тяхна собствена - всичко, което им напомня за това, което е заложено на карта.

5. РАК 

Раците могат да бъдат изключително самодисциплинирани и едно от нещата, които им помагат, е да могат да си простят и да продължат напред. Раците знаят, че не са безпогрешни и че ще объркат нещо, и като признават това, това им помага да се придържат към задачите си. Те се стараят да не правят нещо толкова голямо и важно, че ако сбъркат, светът им да се срине. Ако един ден Ракът забрави да си оправи леглото или да изпие протеиновия си шейк, на следващия ден може да започне отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай