Павел Глоба срази 3 зодии! Какво се задава до дни

Гответе се за проблеми

Павел Глоба срази 3 зодии! Какво се задава до дни | StandartNews.com

Руският астролог Павел Глоба разкри с какво ще се сблъска всяка зодия през юни.

Овен

Гответе се за проблеми. Целта, която сте си поставили, ще бъде съпроводена с препятствия.

В работата и в деловите отношенията задължително проявявайте внимание към колегите и партньорите, преговаряйте с ентусиазъм и интерес. Не забравяйте, че дори шефовете и конкурентите имат чувства и не си играйте с тях. Човечността в отношенията е вашето мото за предстоящия месец.

Телец

През юни е препоръчително да проявите лидерските си способности, както и качествата си на ръководител. Поставяте се над всички останали и трябва да се гордеете със собственото си положение.

Близнаци

Жизнената ви енергия не е на много високо ниво, затова и през целия месец е добре да се занимавате със здравето си. Не преяждайте и избягвайте лошите навици. Наблегнете на спорта. 

През целия месец се препоръчва и по-честа почивка. Ако имате малко свободно време, опитайте  да намалите натоварването възможно най-много, избягвайте допълнителната работа и общуването с неприятни хора. Пълната почивка е всичко, от което се нуждаете в момента.

Рак

Не планирайте сериозни дела, които са изпълнени с емоционално претоварване. Не е нужно да извършвате подвизи. Просто си вършете работата спокойно, внимателно и се изпипвайте всеки един детайл.  

Позицията на изчакване ще бъде печеливша опция. Офертите, които ще постъпват през този период, ще бъдат обявени по-късно, само при по-изгодни условия.

Лъв

Ще се потопите в свят, пълен с приключения и магия. Не вярвате? Обърнете внимание на това колко често, сякаш с магия, всички важни документи изчезват от бюрото ви. А обикновеното отиване на обяд се превръща във вълнуващо приключение. Това не е път, а писта с препятствия.

Звездите съветват да не приписвате случващото се на лош късмет, защото от самото си раждане сте любимци на Съдбата. 

Дева

Първият месец на лятото обещава да донесе много изненади от най-различен характер. В началото работата ще ви изглежда напълно обикновена и малко досадна, но в средата на периода ще разберете колко много неща не сте забелязвали и сте изпускали през цялото време.

Грешките, недоглеждането и дребните недостатъци ще се стоварят върху вас в края на месеца като гръм от ясно небе. Не бързайте да обвинявате обстоятелствата. Главният виновник за този резултат сте ​​самите вие.

Везни

По всичко личи, че в началото на лятото ще се чувствате не на място буквално навсякъде.

Ако близките ви са престанали да се съобразяват с вашето мнение, не трябва да таите обида. Достатъчно е просто да прекарвате повече време с тях и да поговорите не само за проблемите си, но и за това, което ги тревожи.

Скорпион

През юни ще се наложи да изяснявате отношенията си с роднини, близки, приятели и колеги. Ако имате делови отношения с чуждестранни партньори, бъдете сигурни, че те няма да се скъсат, а ще укрепнат. Може да получите и новини за командировка

Стрелец

Месецът ще е достатъчно добър за повечето Стрелци. Не трябва да приемате проблемите твърде сериозно, не се отчайвайте дори в най-трудните ситуации. Не се страхувайте да импровизирате, старайте се да взимате обмислени решения. 

Козирог

Не се поддавайте на мимолетни желания. Сега трябва да се мисли за бъдещето, да се внимава.

Необходимо е да сте максимално наясно с личните си намерения. Не се изненадвайте, в момента и вие самите не знаете какво точно искате. Затова и първо трябва внимателно да си изясните всичко и едва след това да планирате нещата.

Водолей

В началото на месеца Водолеите ще имат нужда от разум и скромност. Не се хвалете с лични успехи, подгответе се за битка с изкушенията. Празните приказки, както и безполезният разход на сили и енергия са най-лошите ви противници.

Само ръководейки се от здравия разум, ще успеете да решите голям брой проблеми и да откриете източника им.

Риби

Въпреки че за много хора юни е месец за отпуски, вас ви очаква много работа. Юни ще бъде изпълнен с трудности и неочаквани събития.

Не бързайте да казвате на всеослушание, че можете да предвидите развитието на всички събития на работното място, защото това не е вярно. 

Възможно е скоро шефът да промени мнението си за вас и вече да не ви възприема като добросъвестен работник. Колегите, чиято работа зависи от вашата, също могат да ви изиграят лоша шега, пише jenata.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай