Събота,

Паулина засрами мачовците в "Игри на волята"

От: Агенция Стандарт -
Паулина засрами мачовците в "Игри на волята"
A
A
A

В капитанската битка тази вечер в „Игри на волята: България“ един срещу друг се изправиха водачите на трите племена – Борис, Паулина и Стоян. В статичната, но много натоварваща игра Стоян издържа едва три минути, докато Борис и Паулина се бориха до пълно изтощение. Ръцете на капитана в Жълто не издържаха и дамата успя да грабне победата след повече от 35 минути на гредата, в които успя да запази равновесие. Капитанът на Приключенците предпочете да вземе грошове за себе си в този решителен момент на играта, вместо да избере предимство за цялото племе.

Едва в края на битката Борис разбра какво всъщност е изгубил. Ако беше успял да пребори Паулина, Жълтите щяха да получат обратно името и знамето си на Шампиони. Новината съкруши воина и той се завърна в Резиденцията с наведена глава, въпреки че бе дал всичко възможно в битката.

На Арената Стоян опита да разкрие слабостите в племето си пред останалите двама капитани, което той самият определи като стратегия. Бойците не приеха добре постъпката му и получи обвинения от целия отбор за грешката си. Най-ядосана от ситуацията остана Мани, която обсипа с обиди Стоян.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички