Първи снимки на жената на Кобрата! Невероятна красавица (СНИМКИ)

Розали Петрова показа тортата за ЧРД на малкия Спартак

Първи снимки на жената на Кобрата! Невероятна красавица (СНИМКИ) | StandartNews.com

Първи снимки на жената на Кобрата – Розали Петрова, пусна сайтът Ретро. Дамата, която роди две прекрасни деца на най-успешния ни боксьор Кубрат Пулев, е невероятна красавица. Това обяснява защо Андреа не може да преживее раздялата си с Пулев и често злобее срещу Розали.

ВИЖ ОЩЕ: Първи подробности за жената на Кубрат Пулев.Дъщеря на прочут бизнесмен

Кобрата продължава упорито да крие любимата си от очите на публиката. Собственичката на кантора за недвижими имоти Розали Петрова обаче за пръв път се показа публично в социалните мрежи от началото на връзката си с известния спортист.

СНИМКИ: Ретро

В профила си във фейсбук тя е споделила свои снимки, както и кадри на първородната им дъщеричка Христина. На една от тях дори се вижда, че момиченцето вече е започнало да пътешества по света с родителите си, защото позира в хотел в екзотичен Дубай, пише още Ретро.

СНИМКИ: Ретро

Щастливата майка Розали все още не е показала обаче второто си дете от Пулев, а именно сина им Спартак. На 2 февруари той навърши първата си годинка, а партито се състояло в известен ресторант до Южния парк в София. Розали е приемала честитки и пожелания за рождения ден на малкия юнак във фейсбук, като е показала и тортата, с която са го изненадали.Тя е триетажна и е украсена с масивен меч с лъв, върху който е изписано името на Спартак. Един от подаръците, които синът на Пулев получил, били боксови ръкавици в червен цвят.

СНИМКИ: Ретро

За Розали Петрова не се знае почти нищо, освен че е на 33 години и има собствена кантора за недвижими имоти в София. Тя е родом от Петрич и има и по-малка сестра, с която са неразделни.

СНИМКИ: Ретро

Неотдавна боксьорът сподели в тв ефира, че е готов за още наследници и би искал да надмине брат си Тервел, който е татко на трима синове.

Кобрата разкри още, че прегръдките на дъщеря му Христина го разтапят, но синът му Спартак също му е голяма слабост и вече го вижда като следващия шампион на ринга в семейството.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Веселин
преди 1 месец

Това ли е критерият за красива жена?...

Откажи
Valos
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/bman

Откажи