Събота,

Парите капят за две зодии, една успява във всичко

От: Стандарт -
30552
Парите капят за две зодии, една успява във всичко
A
A
A

ОВЕН

Страхотен ден за сериозни разговори и решаване на трудни въпроси. Ако се доверявате повече на собствената си интуиция, отколкото на съветите на околните, ще постъпите правилно.Така ще избегнете грешки и недоразумения. Уважавате и се съобразявате с желанията на другите.  

ТЕЛЕЦ

Всичко ще се развива по най-успешния за вас начин. Често няма да ви се налага да полагате сериозни усилия, за да постигнете добри резултати, както и да се справите с неща, които са ви затруднявали. Всички с готовност ще ви помагат. Не е изключено началото на необичайни приятелства.  

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, макар и да не е най-лесният. Ще постигнете желания резултат, но малко по-късно от очакваното и с цената на много усилия. Добре би било да потърсите помощ. Вероятни са малки парични доходи. Не бързайте да харчите полученото. По-късно ще ви стане ясно как най-добре да се разпореждате с тези пари.

РАК

Благоприятен ден за разговори и планове за бъдещето. Ще получите не само подкрепа, но и страхотни съвети, както и реална помощ при реализирането на голяма част от тях. Денят е подходящ и за обсъждане на въпроси, свързани с работата, която планирате да свършите в близко бъдеще. 

ЛЪВ

Ден на страхотни решения, брилянтни идеи и неочаквани прозрения. Днес може да възникнат смели планове, чието изпълнение ще внесе много промени в живота ви. Твърде рано е, обаче, да се заемете с тях. Трябва да изчакате благоприятния момент за действие. Засега може само да направите по-задълбочени проучания. 

ДЕВА

Благоприятен ден за среща с хора, които споделят вашите цели, интереси и възгледи за живота. Няма значение дали сте приятели или имате някакви бизнес отношения, общуването във всеки случай ще бъде приятно, а и ще научите нови неща. Възможно е да получите неочаквани предложения. 

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за справяне с трудни ситуации. Няма значение дали сте започнали да се занимавате с тях отдавна. Днес ще успеете да постигнете много, а усилията ви няма да бъдат напразни. Вероятни са парични приходи. Те едва ли ще бъдат значителни, но ще бъдат навременни. 

СКОРПИОН

Благоприятен ден за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари и имущество. Тук може напълно да се доверите на интуицията си - определено ще ви подкаже как е най-добре да действате. У дома може да има повече притеснения от обикновено. Избягвайте конфликти. 

СТРЕЛЕЦ

Каквото и да планирате за този ден, бъдете търпеливи. Едва ли ще е възможно бързо да постигнете желания резултат. Доста препятствия  ще възникнат по пътя ви. По-добре е да не бързате да решавате финансови въпроси. Днес сте склонни към разточителство и сте способни да харчите много за дреболии. 

КОЗИРОГ

Опитайте се да не придавате прекалено голямо значение на малките неща днес. През първата половина на деня, може да има някои недоразумения или досадни инциденти. Но това не трябва да ви попречи, да направите нещо, което би си струвало усилията. Очаквайте романтична среща. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте във вихъра си. Дори, ако се появят трудни задачи, ще се справяте бързо с тях. Опитът и интуицията ще ви помагат да взимате правилните решения и да намирате най-краткия път към целта. Възможно е да се появят нови съюзници, които ще поемат някои от вашите задачи. 

РИБИ

Страхотен ден за важни разговори, обсъждане на въпроси, по които размишлявате както вие, така и вашите близки. Денят е подходящ за решаване на семейни дела. Ще успеете да намерите решение на конфликтен въпрос, което удовлетворява всички. Спокойно можете да правите и планове за близкото бъдеще. 

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com