Пари и подаръци падат от небето за три зодии

Ето какво показват звездите

Пари и подаръци падат от небето за три зодии | StandartNews.com

ОВЕН

Началото на деня ще е много ползотворно. Това е времето, в което ще може да се справите с няколко неща едновременно, не забравяте и да не пропуснете нищо. Има шанс да намерите отговори на трудни въпроси и да завършите дела, които за изостанали. Вероятни са неочаквани подаръци. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще успеете да завършите започнатото и резултатът ще ви зарадва. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват се планове, които ще може да реализирате скоро. Това е чудесно време да се срещнете с онези, с които отдавна се опитвате да поправите отношенията си. 

БЛИЗНАЦИ

Светъл, наситен със събития и ползотворен ден. Денят е подходящ за разговори за бъдещето и за обсъждане на планове. Разбирате как можете да постигнете отдавна поставени цели. Първата половина на деня е подходяща за познати дейности, втората ще донесе смели идеи.

РАК

Има много неща за правене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не си губите времето. Но това не винаги ще е възможно. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Звездите са на ваша страна и в крайна сметка, всичко ще се нареди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви подкрепят.

ЛЪВ

Денят е пълен с тревоги. Най-вероятно през първата половина ще трябва да се занимавате с дела на други хора и да разрешавате проблеми, възникнали не по ваша вина.Няма да лесно, но ще се справите страхотно. Опитът, натрупан преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за почивка

ДЕВА

Лесно намерете подход към различни хора и ще разбирате отлично новите си познати. Ще успеете да се сприятели с много от тях и да изгладите някои отношения, дължащи се на недоразумения. Парични постъпления, надвишаващи очакванията ви, ще ви дадат възможност да направите някои по-големи покупки. 

ВЕЗНИ

В началото на деня са възможни разногласия и спорове. Ще бъде трудно да се договорите за съвместни действия. Дори дългогодишните познати не винаги ви разбират правилно, така че ще бъде трудно да избегнете стресови моменти. Следобедът носи щастливи съвпадения и добри новини.

  СКОРПИОН

Това е денят, в който е лесно да измислите нещо ново, да намерите отговора на важни въпроси и да разрешите проблеми, които ви тормозят от дълго време. Идеите ви са необичайни и затова другите ги харесват. Ще ви предлагат помощ, а интуицията ще ви помогнат да изберете най-надеждните съюзници. 

СТРЕЛЕЦ

Не трябва да променяте намеренията си драстично, дори ако наистина го искате. Това е денят, в който всички решения трябва да се претеглят, а думите и делата трябва да бъдат правилно обмислени. Не се водете от мимолетни желания, особено ако те противоречат на важните цели, към които се стремите от дълго време.

КОЗИРОГ

Ден за приятно общуване, необичайни срещи и интересни разговори. Хората, с които не сте се виждали от дълго време, ще напомнят за себе си. Ще ви бъде приятно да обменяте новини, да говорите за планове. Има шанс да възстановите старите връзки, да сключите изгодни сделки.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден да поемете инициативата и да направите това, което сте замислили отдавна. Импровизациите и дръзките експерименти ще се окажат успешни, а някои от идеите могат бързо да бъдат реализирани. Денят е добър за правене и обсъждане на планове за близкото бъдеще.

РИБИ

Добър ден за среща с хора, на които бихте искали да направите впечатление. Не е нужно да се стараете твърде много - просто бъдете себе си. Вероятни са парични приходи, които не сте очаквали и изненадващи подаръци. Вечерта е чудесно време за обсъждане на семейни въпроси. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай