Пандемията вдъхнови Геро: Вече съм друг

Свалих 10 кг и още продължавам, чувствам се в превъзходна форма, похвали се актьорът

Пандемията вдъхнови Геро: Вече съм друг | StandartNews.com

"Това е положението, свалих 10 кг и още продължавам, чувствам се в превъзходна форма, а и храната намалих." Това сподели Герасим Георгиев-Геро, който вече е минал в по-малък размер костюм и се готви за началото на "Като две капки вода“ като водещ заедно с Димитър Рачков.

"Трябва да си увелича издръжливостта, а тo няма как да стане, ако не започна да сборувам. Тази пандемия за мен беше като стартова треска за отслабване, взех се в ръце и вече съм друг“, пошегува се Геро. 47-годишният актьор ходи на фитнес по три пъти на ден, като не спазва строга диета, а тренира "зверски“ по думите му.

"Спазвам баланс, колкото изям, толкова гледам да сваля. И ми се получава по този начин. Пробвам ли с диета, не става“, категоричен е Геро, който всъщност не е напълнял вследствие на апетит, а на стрес, след като преживява катастрофа преди години. "Забравил съм го това, но дълго време не успях да се справя с килограмите, подувах се“, казва Геро. Чаровният водещ отново ще бъде в тандем с Димитър Рачков в "Капките“.

"Връщам се за юбилея на "Капките“, но пак ще си ида наесен в моето шоу. Засега няма планове за спиране“, каза Рачков по повод слуховете, че от края на годината вече няма да го има "Забраненото шоу на Рачков“, тъй като било много скъпо за производство.

"С Геро се знаем от години, двамата сме добър тандем, вече репетираме и ни се получават нещата“, категоричен е Рачков. "Ще има и изненади, да следят хората“, с недомлъвка споделя Геро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай