Падна тайната за талисманите

Ето ги и четирите предмета

Падна тайната за талисманите | StandartNews.com

Безспорно е, че в съвременното общество негативните емоции и завистта могат да играят далеч не най-добрата роля в живота на всеки човек. Можете да устоите на тези влияния не само с вътрешна устойчивост, но и с използването на древни методи за защита. Например огледала, които, както се оказва, носят не само функцията да отразяват външния вид.

Огледало за защита от врагове

Нашите предци, надарени с фино разбиране на мистиката и енергията, носели със себе си малки огледала, обрамчени в сребро и украсени с шарки.

Това не било празна мода, а мъдра предпазна мярка, защото такива огледала се смятали за мощни амулети, способни да отразяват негативността и да предпазват себе си от завистта на другите. Поставени в чанта или джоб, те създавали своеобразен щит от възмутени погледи.

Червен конец на китката

Друг ефективен метод за защита от зли влияния е използването на червен вълнен конец, който се носи на лявата ръка. Важен момент са възлите, които любим човек трябва да завърже, предпазвайки се от негативност. Седемте възела символизират седмиците, през които нишката остава в сила. След това време, ако се случи нещо неприятно, конецът трябва да се зарови в земята в знак на благодарност за предупреждението.

Безопасна игла

Метална игла, забодена с главата надолу към дрехите, изпълнява не само функцията на декорация, но и ролята на мощен защитен талисман. Честа практика е използването на безопасни игли за защита на децата.

Вниманието в този случай води не само до избягване на щети, но и до предотвратяване на инциденти с играещи наоколо деца. Трябва обаче да се помни, че безопасните игли са вид индикатор. Ако почернее, това може да означава, че е погълнал негативността и по този начин е спасил собственика си. В този случай трябва да се остави на кръстопътя, за да се освободи от вредните енергии.

Сребърен пръстен за защита

Среброто, притежаващо уникални енергийни свойства, може да се превърне в мощен щит срещу негативността. Изцяло нов сребърен пръстен, който никога досега не е носен от никого, придобива свойствата на талисман, който предпазва от магия и зли очи. Препоръчително е да носите такъв пръстен постоянно, като по този начин създавате невидима, но мощна стена срещу възмутените енергии.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай