Падна тайната! Какъв е бил в училище новият ерген

Разказ на неговата учителка

Падна тайната! Какъв е бил в училище новият ерген | StandartNews.com

Това, което разказва учителката на новия Ерген- Александър Младенов е, че няма причина той да влиза в шоуто, тъй като и без това всички от женския пол, които са около него са влюбени в него.

 
Алекс завършил Френската гимназия в София и бил отличник, похвали го госпожа Джамджиева в "Преди обед". Освен отлични бележки, можел да се похвали и с прекрасен глас, който демонстрирал в хора на учебното заведение "Буке".

С него обиколил много държави и навсякъде бил солист. Още с влизането си в учебното заведение, той организира самостоятелен концерт, какъвто учениците правят чак за завършването си в 12.клас. „Пее страхотно“, категорична е преподавателката.

„Всички ученички бяха влюбени в него. Това беше проблем“, сподели госпожата, която не може да разбере защо красивият и ухажван предприемач е решил да си избара жена по телевизията.

Чувствителна, интелигентна, красива и музикална, са качества, които задължително трябва да притежава жената до Алек, според госпожата му от гимназията, предаде hotnews.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай