Падна митът за датите, на които е най-благоприятно сключване на брак

Те са осем на брой

Падна митът за датите, на които е най-благоприятно сключване на брак | StandartNews.com

3 август

3 говори за растеж и изобилие. Сборът на датата 08/03/2023 е равен на 18: намаляваме го до уникалност и получаваме 9. Девет е числото, което отговаря за комфорта и уюта в къщата. Ще има силен съюз.

6 август

 6 в нумерологията означава изкуство. Свързва се и с любовта, красотата и хармонията. 6 отговаря за идеалните взаимоотношения и мечтания съюз. Ако погледнете целия ден – 06.08.2023 г. – сборът е 21. Стигаме до еднозначност и отново стигаме до числото 3 – символ на изобилие, мир и хармония.

7 август

7 е подарък за хора, които обичат динамичния начин на живот. Следователно сключването на брак на 07.08.2023 г. е най-подходящо за двойки, които се разпознават в тази характеристика. Енергията на датата ще внесе ярки събития и движения в семейния им живот.

10 август

 Десетката в нумерологията е символ на пари, късмет и способност да бъдеш в потока. В Сборът от 08/10/2023 дава 3. Три означава растеж, баланс, тоест хармония и просперитет. Такава комбинация не може да се превърне в лоша основа за брак.

14 август

14 е духовна връзка, когато хората знаят как да упражняват умереност, да спазват златната среда. Сборът на датата 14.08.2023 г. дава 29, накрая се получава 7. Цифрата, която освен всичко друго говори за динамика и способност за преговори. Двойка, която се ожени на тази дата, винаги ще може да намери общ език в трудни ситуации.

17 август

17 се счита за най-благоприятното в системата на арканите. Тя олицетворява подкрепата на ангелите пазители, творческата енергия, приятелството и романтичните отношения.

19 август

19 символизира енергията на успеха и радостта, а също така е отговорен за създаването на семейство, силен съюз и раждането на деца. 19.08.2023 след всички изчисления дава 3 - символ на растеж и изобилие. В двойка, която избере този ден, единият от партньорите ще бъде по-търпелив и усърден. Но тук не става въпрос за принуда, а по-скоро за доброволно желание да се хареса на любимия човек.

26 август

26 е парична цифра, символ на растеж, кариера, както и семейна стабилност. Ако сумираме датата, получаваме 41. Следвайки алгоритъма, изваждаме 22 от 41, получаваме 19. След това го довеждаме до стойност, по-малка от 10: 1+9=10; 1+0=1. В резултат на това желаният код е 1. Това е числото на Слънцето, което означава, че е източник на енергия, успех и традиции. Тази дата е подходяща за двойки, които се придържат към традиционните възгледи от създаването на семейството. Този ден е благоприятен и за сватби.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай