Ози Озбърн: Паркинсон няма да ме спре

Легендарният певец не възнамерява да се пенсионира скоро и вече планира следващия си албум

Ози Озбърн: Паркинсон няма да ме спре | StandartNews.com

Ози Озбърн отбеляза излизането на 12-я си солов албум „Ordinary Man“ със специалното събитие „Ozzy Osbourne: In Celebration of Ordinary Man“. Празненството се проведе в „iHeartRadio Theater“ в Бърбанк, Калифорния и освен от почитателите си, Озбърн беше подкрепен от фронтмена на Disturbed Дейвид Дрейман, с когото легендарният певец обсъди борбата си с Паркинсон.

„През последната година бях в много лошо здравословно състояние. Подложих се на операция на гръбначния стълб, която ми видя сметката. Истината е, че знам за диагнозата още от 2003-а, така че не е нещо ново. Но през 2019-а платих за спокойствието, което имах през тези 16 години – за последните 12 месеца преживях инфекция на ръката, пневмония, падането и след това операцията“, сподели Озбърн.

Дрейман след това попита Ози, дали е обмислял да се откаже, но принцът на мрака заяви, че все още не е достигнал върховата си форма.

„Мислил съм си по въпроса, да. Но не мога да позволя на Паркинсона да ме спре – не мога да се пенсионирам, обичам феновете“, бе категоричен Озбърн.

Певецът дори е готов да започне работа по следващата си тава и възнамерява още другия месец да се върне в студиото. Ози допълни и че "Ordinary Man" е първият албум, който записва напълно трезвен: "Мислех си, че магията идва от алкохола и наркотиците, но се оказа, че въобще не е така."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай