Ози Озбърн отмени лятното си турне

Певецът ще се подложи на лечение в Европа

Ози Озбърн отмени лятното си турне | StandartNews.com

Ози Озбърн отново отмени концерти заради здравословното си състояние. Феновете в Северна Америка ще трябва да почакат още малко своя идол, тъй като му се налага да се подложи на лечение в Европа през лятото. Очакваше се той да обиколи САЩ и Канада от май до юли.

„Благодарен съм, че всички сте толкова търпеливи. За жалост ще трябва да се лекувам в Швейцария, което обаче ще стане чак през април и ще трябва да остана там поне месец. Не искам да започвам турнето и да се наложи да отменям концерти в последната минута, няма да бъде честно за феновете. Предпочитам сега хората с билети да си получат парите обратно, а когато обиколката официално започне, те ще бъдат първи на опашката за пропуски“, гласи официалното изявление на принцът на мрака.

Както стана ясно, легендарният певец страда от Паркинсон. Миналия месец Ози направи разкритието в интервю за „Good Morning America“ и сподели, че състоянието му се е влошило след тежко падане през миналата година, заради което тогава отмени световното си турне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай