Ози Озбърн: Не ми остава много

Смъртта не ме притеснява, заяви великият певец

Ози Озбърн: Не ми остава много | StandartNews.com

Ози Озбърн заяви в интервю за списание „Kerrang!“, че не му остава много на този свят, но не се притеснява от смъртта. Легендарният певец наскоро разкри, че страда от Паркинсон и сега сподели подробности за битката си с болестта.

„Няма да съм тук още дълго, но това не ме плаши. Мисля си за смъртта, но всички това ни чака. Даже в миналото повече размишлявах над този факт, отколкото сега. В момента не съм щастлив – тази болест ми видя сметката, но съм на крака. Опитвам да се насладя на живота до колкото е възможно, а понякога е много трудно“, коментира принцът на мрака.

Озбърн се готви да пусне 12-я си солов албум „Ordinary Man“, който излиза на пазара на 21 февруари.

„Писането на музика е най-доброто лекарство. Ако ме бяхте видяли в началото на миналата година, щяхте да решите, че съм пътник още тогава. Албумът ме изправи на крака – върших нещо, което обичам“, споделя Ози.

Заради здравословните си проблеми, Озбърн бе принуден да отмени световното си турне няколко пъти през 2019-а. Сега „No More Tours II“ се очаква официално да започне през май.

Междувременно легендарният певец призова хората да спрат да режат ноктите на котките си, тъй като практиката е „изопачена и погрешна“. Ози се съюзи с PETA (Хора за етично отношение към животните) за кампания, целяща забраната в САЩ. Практиката е забранена или строго ограничена във Великобритания, Австралия и Япония, както и в щата Ню Йорк.

„Ако диванът ви е по-важен от здравето и щастието на котката ви, значи не заслужавате да притежавате животно. Осигурете драскалка за котките, вместо да ги осакатявате за цял живот“, се посочва в изявлението на Ози.

Фронтменът на „Блек сабат“ фигурира и в плакат за PETA, на който пръстите му са направени да изглеждат отрязани и с фалшива кръв, стичаща се по ръцете му.

„Никога не режете ноктите на котка. Това е ампутация, не маникюр“, призовава постерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай