Ози Озбърн: Мислех, че ще умра

Певецът и Шарън водят ожесточена битка с Паркинсона

Ози Озбърн: Мислех, че ще умра | StandartNews.com

Ози Озбърн призна, че очаквал да загине след миналогодишното падане в дома си в Ел Ей. Певецът продължава да обсъжда борбата си с Паркинсон и в ново интервю разкрива подробности за състоянието си и за брака за дългогодишната си съпруга Шарън. Двамата са заедно от почти 4 десетилетия и легендарният рокаджия споделя, че са по-близки от всякога, тъй като прекарват много време заедно вкъщи, докато той се лекува.

„Когато ударих земята, си помислих, че ще умра. Извиках на Шарън да се обади за линейка, защото имах чувството, че съм си счупил врата. Тя скочи от леглото, хукна из къщата и започна да вика в паниката“, разказва Озбърн. „Видях инцидента сякаш на забавен кадър – той се сгромоляса и не можа да се подпре с ръце. Когато удари земята, просто застина – пребледня и вдигна кръвно. В този момент си помислих, че ще го загубя“, допълва Шарън.

Оказва се, че падането е активирало стари проблеми от инцидент, случил се преди 17 години – тогава Ози пука 8 ребра и 1 гръбначен прешлен. След операцията през 2019-а Озбърн живее в непрестанни болки във врата, гърба, раменете и ръцете.

Както стана ясно, състоянието на певеца се води „Паркинсон 2“. Сега Шарън пояснява: „Ози е роден с този ген – той е много рядък и доскоро не беше активен. Въпреки това обаче той винаги е пречил на Ози – ако хване настинка, тя прераства в пневмония.“ Озбърн допълва: „Цяло чудо е, че съм жив. Винаги съм очаквал да ме насере някое птиче, да ме зарази с някакъв вирус и да изчезна.“

Принцът на мрака е категоричен, че да пее за феновете си е най-доброто лекарство. Въпреки че отмени лятната си обиколка в САЩ заради лечението си, той не възнамерява да спира с концертите: „Ще се върна на сцената, за това живея.“

Озбърн признава, че след падането е друг човек. Той се покайва за щурото си поведение по време на брака си с Шарън, която за малко да загуби след серия изневери. През 2020-а двойката празнува 38-та си годишнина. През 2017-а те подновиха брачните си обети след афера на Ози със стилистката си. Тогава се наложи певецът да се подложи на лечение заради прекомерното си пристрастяване към секса.

„Не мога да повярвам, че сме още заедно. Бях лошо момче. Очаквах, че тя ще ме зареже и беше ужасяващо изживяване. Човек никога не оценява това, което има, докато не го загуби – аз бях сигурен, че съм загубил всичко. Не обичах нито една от онези жени и много съжалявам за глупавата ми постъпка. След падането осъзнах, че вече съм друг човек“, коментира Ози.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай