Отврат: Мерилин Менсън мятал сополи по операторка

Срещу певецът се предявени две обвинения за инцидента от 19 август 2019 г. в Гилфорд

Отврат: Мерилин Менсън мятал сополи по операторка | StandartNews.com

Рок изпълнителят Мерилин Менсън се изплюл и изсекнал върху видеооператорка по време на концерт през 2019 г., пише в полицейски документ, цитиран от Асошиейтед прес.

Менсън се предаде миналия месец на полицията в Лос Анджелис във връзка със заповед за арест от 2019 г. по случая. Обвиненията, посочени в полицейския документ, бяха оповестени заедно с жалбата.

Срещу Менсън се предявени две обвинения за инцидента от 19 август 2019 г. в Гилфорд. Ако бъде признат за виновен по всяко от тях, той може да получи наказание от по-малко от година затвор и глоба до 2000 долара. Адвокатът на музиканта не коментира засега.

Видеооператорката Сюзън Фаунтин била в зоната за медиите на сцената по време на нападението. Компанията "Метроном медия", за която работела, била наета от организаторите на концерта.

Според показанията й Менсън приближил лицето си до камерата и се изплюл. Жената твърди, че имала слюнка по двете си ръце. След това Менсън отново приближил, покрил едната от ноздрите си и се изсекнал върху Фаунтин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай