Отварачката свали обвиненията срещу Миро, но му изпразни джоба

Певицата преди няколко седмици обвини в насилие съпруга си

Отварачката свали обвиненията срещу Миро, но му изпразни джоба | StandartNews.com

Мария преди няколко седмици обвини в насилие съпруга си Мирослав Соколов, но след това се върна при него. В гилдията веднага заподозряха, че има нещо гнило в цялата история и, че с този ход певицата се опитва да измъкне пари от мъжа си. 

Подозренията се оказаха верни. Дали е имало физическо посегателство няма как да знаем, но пък стана ясно защо миньончето е свалила жалбата си и е смъкнала всички обвинения, които по-рано отправи към Миро.

Изпълнителката на "Спомен" е поискала 100 бона от Мирослав, за да изчисти името му от полицейските хроники, пише "Блиц". След като получила парите, тя бързо се отказала от твърденията си в полицията. А малко по-късно решила да даде втори шанс на Миро, за да може да го оскубе с още кинти. 

В бранша й се смеят с глас и мнението на всички е, че Мария е сред най-опасните фолкпевици. "Върти ги на малкия си пръст, обира ги до шушка, но няма акъл да вложи средствата в нещо полезно, а ги пилее за маркови парцали и скъпи парцали, а нея отдавна никой не я слуша и не я вика по участия", коментират от бранша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай