Отново шокираха Билалов! Гнусотия в Стани богат

Участничка с ново странно изказване

Отново шокираха Билалов! Гнусотия в Стани богат | StandartNews.com

Участникът в шоуто "Стани богат" Ирина Василевска отново шокира водещия Михаил Билалов.

"Василевска е юрист, изкачила е Килиманджаро, приключенец е, мечтае да стане учител в Африка, била е в Индия няколко пъти, представи я Михаил Билалов. 

Не ми е още съвсем ясна идеята за учителстването в Африка, освен в съвсем началното образование, защото с науките, от които разбирам, няма как. Но на въпроса защо - защото Африка е едно от тези места, на които на хората им е изключително трудно. Дори нямат вода за пиене.

Знаем, че масаите пият вместо вода кръвта на кравите и независимо от това те са толкова щастливи, излъчват такава хармония с околния свят, че със сигерност имаме какво да научим от тях", коментира участничката. 

Макар предната вечер да трошеше въпросите като семки, в петък Василевска се запъна още от първия въпрос. След като изгърмя трите си жокера, рискува и даде грешен отговор на въпроса кой е английският крал, който е загинал в битка и са му направили ДНК-анализ.

Участничката заложи на несигурно, твърде късно заключи твърда сума и отговаряйки грешно на въпроса, си тръгна от шоуто със скромните 500 лева, макар да си бе поставила далеч по-амбициозни цели, пише Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай