Откриха труп на млад мъж край благоевградско село (обновена)

Откриха труп на млад мъж край благоевградско село (обновена) | StandartNews.com

Благоевград. Открит е труп на 24-годишен млад мъж край село Бистрица. Сигналът е подаден на МВР към 13,30 часа. Засега се предполага, че смъртта му е настъпила в неделя сутринта при нелеп инцидент.

Тялото на Марио Н. е открито до метален стълб. Една от хипотезите на разследващите е, че той се е опитвал да се покатери по него, за да види някаква красива гледка. Но сигурно му е прилошало и е паднал от 3-4 метра височина. За нещастие е ударил лошо главата си, а от носа му е шурнала кръв. Направил е опит да стане, но не е успял, издрал си е ръцете от тръните.

Марио е бил доброволец към Фондация „Мечта”, преди три години баща му издъхнал от инфаркт на ски писта над Банско.

Намерен е близо до махала „Дракалийска” в благоевградското село Бистрица. Пристигналият лекарски екип от ЦСМП-Благоевград само е констатирал смъртта на младежа. При първоначалния оглед е установено, че е с охлузни рани на китките и врата, имал е кръвотечение от носа. Мъртвият млад мъж няма родители, няма и криминални регистрации, съобщиха от благоевградската полиция. Край трупа му не са открити никакви хладни или огнестрелни оръжия.
Твърди се, че в събота вечер той бил на гости във вила, която е вдясно от пътя, в местността "Хладката вода". На сутринта леглото му било оправено, а от него нямало и следа. Трупът на М.Н. е открит на около 30 метра под пътя. 


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай