Отговорът: Детето от снимката мечтаело да стане пилот

Отговорът: Детето от снимката мечтаело да стане пилот | StandartNews.com

Да, мнозина познаха детето от последната ни загадка. Това е Алфредо Торес, прочутият майстор на танца. Ето и една история като бонус. Треньорът на националният отбор по бокс на далечна и екзотична Куба е бил близък приятел на бащата на Алфредо Торес. Но малчуганът определено не му бил симпатичен, защото не искал да се занимава с бокс и категорично отказвал да стъпи на ринга.

Един ден, когато богатото семейство на нашият малък герой кани на вечеря Сервелио Фуертес, той започва да дразни момчето, като му пуска на земята зрънца ориз. Малкият обичал да ходи бос, и настъпвайки зрънцата, подскачал от неприятното усещане. Алфредо се разсърдил и разплакал. Той обаче не забравя случката и си отмъщава подобаващо.

На следващата семейна вечеря, точно когато масата е била сложена и изобилствала от вкусотии, обиденото момче взима и скрива порцията на прословутия кубински тренер, което ядосва боксьорът, но разсмива гостите и домакините. Алфредо Торес категорично отказвал да стане боксьор, защото не му харесвало . Всъщност малкият Торес по цял ден е карал ролери по улиците на Хавана и е обичал да тича бос, обувките винаги са го дразнили. А истинската мечта на танцьора №1 е била да стане пилот на самолет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай