Още два инцидента с вандали в столицата

Още два инцидента с вандали в столицата | StandartNews.com

Вчера около 23.00 часа вечерта е подаден сигнал за нападение в заведение на „Макдоналдс", намиращ се на бул."Цариградско шосе"№ 60. Фенове на ФК"Левски", придвижващи се с автобус с пловдивска регистрация, са спрели до заведение „Макдоналдс" на бул." Цариградско шосе" №60. Част от лицата влезли в заведението за хранене, когато в заведението влезли около 10 маскирани мъже, носещи шалчета на ЦСКА. В заведението била пусната димка, а маскираните започнали да чупят автобуса с бухалки. Счупена с камъни е и витрина в заведението. С палки и бухалки са причинени телесни наранявания на две лица, на които е оказана медицинска помощ.

Друго нападение станало около 18.30 часа в тролейбус № 4 е спрял на спирка на бул."Васил Левски" № 92 в София. Според информацията шестима души, маскирани и носещи шалчета на ЦСКА, са започнали на хвърлят пиратки и камъни по тролейбуса. В резултат на това е счупено стъкло на тролейбуса и са причинени побитости по вратите му. Няма пострадали лица.

Припомняме че, вчера ултраси нападнаха пътуващи в автобус номер 94, съобщи читател на Стандарт Нюз, станал свидетел на инцидента. Злополуката е станала тази вечер около 23:10 на спирка "Гара Пионер". Копирано от standartnews.com

И по трите случая Районна прокуратура - София е разпоредила разследване. Извършени са огледи на местопроизшествие, разпитват се свидетели, назначени са съдебно медицински експертизи. Извършителите на престъпленията се издирват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай