Орлин Павлов с разкрития за най-новия бг сериал

За първи път се сблъсквам с толкова сложна актьорска задача, сподели актьорът

Орлин Павлов с разкрития за най-новия бг сериал | StandartNews.com

Най-новият български сериал „Лъжите в нас“ - семейни тайни и неочаквани обрати. Креативният продуцент и режисьор Павел Веснаков и актьорите Радина Думанян и Орлин Павлов гостуваха в студиото на „Събуди се“, за да разкажат повече за драматичната семейна история, която зрителите ще гледат през пролетния сезон.

„Историята е доста комплексна. Става дума за едно семейство, главата на което се занимава с дърводобив. Ролята се изпълнява от Емил Марков. Той е влиятелен човек и мощна фигура в обществото, в което живее. През годините е натрупал страшно много грехове. Участвал е в много тъмни сделки. Става дума за т.нар. дървена мафия. Покрай тази тема изследваме в дълбини семейството, което е създал, което е разрушил. Всички добрини, които е направил, всички злини, които са последвали от неговите действия. Историята разглежда и важни социални теми като домашното насилие, например. Ще видите как сме ги разгледали в епизодите, но сме подходили много сериозно и искам да гарантирам на зрителите, че изобщо не се шегуваме на снимачната площадка и даваме всичко от себе си, за да направим един много вълнуващ проект“, разкрива Павел Веснаков.

„Като персонаж моята героиня Рая е доста егоистичен човек. Всеки от нас е егоист, няма какво да се лъжем, но при нея борбата с егото е много сериозна и мисля, че постепенно, заедно с режисьорите, успяваме да го изградим. Тя мисли за другите, но по един доста егоистичен начин. Това е голямо предизвикателство за мен, защото аз не съм точно такава. Ролята е доста по-различна от ролята ми в „Откраднат живот“. По-сложно ми е, защото не съм правила такова нещо досега“, споделя Радина Думанян.

„Моят герой Сава изобщо не е добър. За първи път се сблъсквам с толкова сложна актьорска задача. Персонажът ми няма абсолютно нищо общо с мен. На моменти той е много първичен, груб и лош. Още в началото след нашата сватба с Рая, лъжите започват да стават все по-големи. Той има големи амбиции да стане шеф и собственик на фирмата за дърводобив и да я наследи, а тази амбиция започва да му играе много лоша роля. Защото започва да бърка и да прави много големи компромиси. А лъжите стават все по-големи – както в личен план, така и в професионален“, допълва Орлин Павлов.

„Много важно е да кажем, че „Лъжите в нас“ е авторски проект. Историята е по идея на Христина Апостолова. Развита активно с участието на нашия продуцент Евтим Милошев. С годините ставаме все смели и амбициозни. Все повече искаме да отговорим на очакванията на зрителите за такъв продукт. А за да бъде успешен той няма как да не се оглежда в обществените проблеми, които ни заобикалят. Позволяваме си да изследваме героите от негативната страна на техните характери. Зрителите ще видят тъмната страна на актьорския талант на Орлин Павлов. Радина Думанян няма да бъде само красивото лице на проекта, а ще бъде показана със своите егоистични, себични и отрицателни черти. Това прави историята непредвидима“, допълва Павел Веснаков.

„Поздравления на целия екип, който се справя с най-различни трудни ситуации. Наскоро снимахме в един страшно студен ден – беше -13 градуса, но не се отказахме. Защото имахме много важни сцени и се надявам да са се получили добре. Звучи като клише, но за един актьор е важно да излиза от зоната си на комфорт“, обяснява Орлин Павлов.

„За мен най-голямото предизвикателство беше да съвместявам личния живот с професионалните ангажименти. Да имаш малко бебе не е лесна работа. Признавам, че като всеки актьор, прибирайки се вкъщи отделям голяма част от времето си в подготовка на текста за следващия ден. Когато имаш дете и то иска внимание, може би се събират 4-5 часа сън на ден. Героинята ми се казва като дъщеря ми. Рая не беше първоначалното име на персонажа, то се промени впоследствие – преди да започнем снимки. Приех го като хубав знак. Сериалът е сниман като филмов продукт – на много по-високо ниво, различно от всичко, което зрителите са гледали дотук. Много се радвам, че работим заедно с Орлин. Смятам, че много си допаднахме като личности, освен като колеги“, разказва Радина Думанян.

„Има една страхотна химия между целия актьорски състав. Поздравления за Dream Team Films и за всички, които са част от „Лъжите в нас“, категоричен е Орлин Павлов.

Актьорският състав на сериала е много интересен. Ролите се изпълняват от Емил Марков, Диана Димитрова, Владо Пенев, Ирен Кривошиева, Йоана Буковска, Мария Сотирова, Васил Бинев, Дарин Ангелов. Историята е много заплетена и изпълнена с емоции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай