Оплетоха здраво Ал Пачино! Къде е капанът

Но дали и легендата на киното мисли така

Оплетоха здраво Ал Пачино! Къде е капанът | StandartNews.com

Великият Ал Пачино има поредното фатално преживяване. Легендата на киното се среща с младата красавица Нур Алфала вече една година. Девойката е продуцент, но все още не е известна. За нея се знае, че е 29-годишна, а любовника й скоро ще навърши 83 в края на април. Нур прилича повече на внучка на актьора, отколкото на негово гадже.

От началото на връзката им феновете недоумяват с какво старият мачо привлича мацката. Само, че тя е повече от пресметлива и това не й е първата афера с възрастен мъж. За нея се знае, че се е срещала с Мик Джагър, когато е била на 22, а той седемдесет годишен. Също и с Клинт Истууд когато е била на 23, а актьорът на 87.

„Възрастта за мен няма значене”, каза тя преди за връзките си с тези стари знаменитости. Като  добави, че сърцето няма очи да вижда, а само чувства.

Само, че Нур Алфала не изглежда щастлива на снимките с Ал Пачино. На кадрите виждаме едно младо момиче, облечено в черно, което сякаш е на по-голяма възраст от действителната. В очите й няма оня блясък, присъщ на влюбените.

Скоро запознати издадоха, че ексцентричностите на Пачино, които й харесваха в началото, но вече започват да й дотягат. Ал настоява да намалява светлината вкъщи, за да не вижда в какъв  старец се е превърнал и я кара да се облича само с черни дрехи, които съответстват на модния му стил.

Едва ли Алфала търпи това защото много го обича. Или се надява да се омъжи за актьора и да го наследи.Само, че отдавна се знае, че той е голям скъперник и не глези любовниците си, пише сайтът Разкрития.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай