Окончателно! Мария реши съдбата на Нойзи

Ето последните приказки в светските среди

Окончателно! Мария реши съдбата на Нойзи | StandartNews.com

Една измамна история ще преключи с очакван край.

От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи е настъпил. Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е подадена, но най-важното - решението, е взето. Познайте от кого - не е сложно - от Мария, разбира се.

На всяка жена ще й дойде до гуша ако до себе си има мъж, който се води хипер умен, води се мега интелектуалец и върховен ерудит, но... се води. А стане ли дума теорията да мине на практика, издиша отвсякъде.

През цялото време Мария беше мъжът в семейството им - тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя... за всичко тя. Е, явно й омръзна, еле пък след капака на всичко - мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.

Самата Мария показа, че отношенията й с Нойзи са дотук вчера, когато по време на наградите "Златна игла" се появи съвсем сама. Тя никога, абсолютно никога не е била на събитие без мъжа, когото обожаваше, а снощи дори дефилира като манекен на подиума, докато Нойзито липсваше.

"Крайно време беше, но по-добре късно, отколкото никога. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си", коментират потребители в нета.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Wer
преди 3 месеца

Тя , образец на дърта ку.....а, не намери точния ч..ЕП и това е, жалка....

Откажи
Владайски
преди 3 месеца

Ако излезе вярно, мога ли да се пробвам поне на опашката на чакащи да се наредя... хихи.. Светска държава бога градиме май...

Откажи
Бонго Бонго
преди 2 месеца

Убеден съм, че това е било последната и непоправима крачка с алкохола. Но това не е било за първи път. Те си знаят хората...

Откажи
Тодорка Шишкова
преди 2 месеца

Връща се при Стилян Шишков , щото тоя е приютил сега една курва която го направи на баш лопатар и му източи бая парички.та с Марийчето ще му е по спокойно.

Откажи