Очаквано: Есил Дюран под маската на Ангела

Най-после се научих да лъжа, призна красивата певица

Очаквано: Есил Дюран под маската на Ангела | StandartNews.com

Есил Дюран се оказа под перушината на Ангела в „Маскираният певец“ и това не беше кой знае колко голяма изненада, тъй като страхотната певица беше разпозната от Азис още в първото предаване на шоуто. След това той се разколеба и дори се отказа от хипотезата, но въпреки това нямаше съмнение, че това е звездата, владееща както джаза, така и поп фолка. „Беше много вълнуващо! Преживях нещо ново и се освободих от себе си, поне за известно време. Най-сетне се научих да лъжа. През последната седмица обаче се наложи да призная на мъжа ми, защото положението стана критично“, сподели с усмивка българската двойничка на Моника Белучи, която се изявява и като дизайнер. Сред уликите имаше категорични факти, че това е Исмигюл, както е рожденото име на дамата, родена в Хасково като дълги години пребиваване в чужбина и смяна на жанровете. Така Есил Дюран стана третият участник, който напусна втория сезон на „Маскираният певец“.

Три артистични битки отбелязаха третия лайф на мистериозното шоу. Вокалните двубои изправиха един срещу друг Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината и Златният и Плашилото.

Талантливата, но почти непозната изпълнителка Йоана вдъхна нов живот на Пчелата, зад чиито костюм в първия сезон се криеше Маги Джанаварова, заела почетното трето място в музикалната надпревара. Към триото елитни детективи се присъедини Юлиан Вергов, а Азис отново беше с прическа в сребърно, което вероятно провокира Баба Яга да го разцелува.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай