Обрат в живота на Зоран. Показа страшна красавица

Режисьорът изглежда лудо влюбен

Обрат в живота на Зоран. Показа страшна красавица | StandartNews.com

Обрат в живота на Зоран Петровски, след като се раздели с актрисата Силвия Петкова. С нея имаха луда и бурна любов като след раздялата победителят в „Сървайвър” дълго не можа да си намери подходяща жена.

Поредното ново гадже на режисьора приковава вниманието в социалните мрежи, защото двамата се държат досущ като влюбени ученици. А и вече не се крият, както са правели вероятно в самото начало на връзката си, която датира от няколко месеца, предаде Шоу БЛИЦ.

Жената до Зоран се казва Катя и е значително по-млада от него. Според профила й във фейсбук тя е родом от Лима, Перу и има малко момиченце, вероятно от предишна връзка или пък брак. Двамата си почиват активно в момента на къмпинг на Южното Черноморие, както става ясно още от кадрите в профилите им в мрежата.

По време на почивката се случва и нещо много важно - македонецът е запознал новата си жена със сина си Сива от актрисата Силвия Петкова, но как е реагирал той, все още остава загадка.

Преди да се залюби с Катя, македонецът имаше кратка връзка с друга актриса - Анна Кошко, която играе във "Войната на буквите" и въпреки че тогава и с нея изглеждаше лудо влюбен, двамата бързо се разделиха и не стигнаха до нещо по-сериозно в отношенията си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай