Обрат в живота на Гала. Стефан й се изплъзна

Започна нещо ново и много голямо

Обрат в живота на Гала. Стефан й се изплъзна | StandartNews.com

Обрат настъпи в живота на любимата тв водеща Гала. Мъжът й Стефан излезе от телевизионната й сянка и стана тв водещ, който я конкурира.

Стефан Николов започна работа като титуляр на тв блок преди обяд - точно като жена си. Но... в кабелна телевизия.

Несменяемото лице на предаването „На кафе” по Нова пожела успех на конкурента си и не пропусна да обясни, че обича Стефан.

Мъжът, който се занимаваше с отглеждането на пчели, вече е лице на телевизия „Българе”, която има ново име - БГ 1 плюс, пише Минаха години.

Предаването на Николов се казва „Точно в 10”. То започва точно в 10 ч. - половин час след това на половинката му в живота. В него Стефан участва с танцьорката Даниела Георгиева.

Шоуто на мъжа на Гала се излъчва всеки делничен ден. Преди него сутрин се изявява актьорът Сашо Дойнов, чийто син сега гледаме в риалити формата „фермата”. Според близки до популярната двойка, Гала и Стефан продължават да пътуват заедно в колата за работа, а блондинката дори успява да скрие сценария за деня, за да не го види конкурентът й. През седмицата и двамата работят, но уикендите им са свободни, за да пътуват, което е любимото им занимание.

Преди години Стефан водеше „На кафе” заедно с Гала. Той коментираше по атрактивен начин забавните новини в предаването, но бе свален от екран.

Телевизионната двойка продължава да живее на семейни начала, но без брак. От сантименталност Гала е споменавала в ефир, че би искала да се види булка. Николов мълчи по въпроса, явно отлагайки подобна възможност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай