Обрат в живота на Димитър Рачков! Най-голямата изненада

Забелязаха двойката на много специално място

Обрат в живота на Димитър Рачков! Най-голямата изненада | StandartNews.com

Обрат в живота на любимия на цяла България комик Димитър Рачков. Той ще става баща за втори път на 51-годишна възраст, научи „Уикенд“ от близки до водещия на едноименното шоу по Нова.

ВИЖ ОЩЕ: Рачков показа новата! Коя е чаровната Камелия? СНИМКИ

Според думите им приятелката на Митко – Камелия, е бременна в трети месец и вече трудно успява да скрие, че носи живот в утробата си.

Дни преди Димитър Рачков да отпразнува своя рожден ден на 10 октомври, той е бил забелязан заедно с възлюбената си Камелия в акушеро-гинекологичния комплекс към софийската болница „Токуда“, разкриват запознати с интимния живот на бургаския шоумен.

Според думите им Рачков вече е наел екип от най-добрите специалисти, които да следят бременността на приятелката му и бъдещото й раждане. До този момент Димитър Рачков не е обявил пред близките си, че любимата му Камелия е бременна, вероятно от суеверие. Макар от десетилетия да е част от светския елит, бургаският актьор пази в строга тайна личния си живот и предпочита да не го показва.

Рачков се залюби с красивата сладкарка Камелия Андонова това лято, само няколко месеца след като приключи бурната му любовна авантюра със знойната блондинка Анита Димитрова, която продължи повече от 3 години. Рачков и неговата изгора бяха заснети да купонясват това лято в хитовата дискотека в Лозенец „Хасиенда Бийч“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай