Рачков показа новата! Коя е чаровната Камелия? СНИМКИ

Брюнетката и актьорът се появиха на купон край морето

Рачков показа новата! Коя е чаровната Камелия? СНИМКИ | StandartNews.com

Само 4 месеца след разлъката с 27 години по-младата от него плеймейтка Анита Димитър Рачков има нова жена до себе си, съобщи "Ретро". Двамата с бившата му приятелка, с която живееха на семейни начала няколко години, се надпреварваха кой пръв ще си намери половинка. В рамките на седмица, дали случайно или не, актьорът и блондинката афишираха, че пак са обвързани.Докато Анита упорито крие кой е актуалният мъж до нея, Рачков вече показа новата повелителка на сърцето си в нощен клуб край морския бряг. Двамата бяха засечени да купонясват в елитно заведение в Лозенец, където през цялата вечер не просто танцували в захлас заедно, а и си разменяли интимни ласки, пише още "Ретро" и пусна снимки на влючената двойка. 

Мистериозната брюнетка, която е поредната красавица в любовния тефтер на комика, се казва Камелия Андонова. И тя е значително по-млада от Рачков и разликата им във възрастта е 11 години. 39-годишната Камелия е сладкарка по професия и има собствена сладкарница в столицата, която зарежда с десерти и няколко елитни ресторанта в София. Половинката на Рачков се явява пряка конкуренция на съпругата на Кирил Петков – Линда, тъй като и двете приготвят здравословни сладкиши по авторски рецепти. Андонова е познато лице на зрителите на Нова телевизия с участието си в предаването „Сладкото състезание – Bake off“, което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е била на 32 години и е работила в банка. С актьора се запознали тази пролет покрай общи познати.

Първата им любовна ваканция била именно на откриването на летния сезон в Лозенец. Според очевидци новата ВИП двойка била отседнала в най-известния комплекс в курорта, за който се твърди, че е собственост на подземния бос Евелин Банев-Брендо. Цената на нощувка в двойна стая в 4-звездния ризорт започва от 255 и стига до 431 лв. Апартаментите пък се отдават срещу 400 до 728 лв. на нощ.

Явно Рачков не пести средства, за да глези новата си любима. Запознати издават, че тя все още не била представена от комика на родителите му Минко и Станка, които са особено критични по отношение на жените до сина им. Неотдавна близки до актьора разкриха, че раздялата му с плеймейтката Анита била продиктувана именно от неодобрението, с което майка му гледала на кандидат-снахата.

Интересна подробност е, че след афери с няколко фатални блондинки актьорът пак е паднал в плен на брюнетка. Първата му голяма любов – сценаристката Христина Апостолова, с която имат пораснал син Митко-младши, също е от отбора на брюнетките. Тя от дълги години живее заедно с продуцента Евтим Милошев, с когото имат син Петър. Скоро обаче Рачков и Христина ще се съберат, но само на малкия екран, защото им предстои да снимат заедно нов сериал, който ще се излъчва в ефира на БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай