Обрат в "Хелс китчън"! Шеф Ангелов с изненадващо решение

Какво се случи

Обрат в "Хелс китчън"! Шеф Ангелов с изненадващо решение | StandartNews.com

Един от най-колоритните състезатели в Hell’s Kitchen 6 Лъчезар Чоткин получи шанс за ново начало в кулинарната надпревара, след като стана част от отбора на Червените. След разочароващото представяне на Сините по време на вечерната резервация, шеф Виктор Ангелов нямаше друг избор освен да поиска куртката на колоритния готвач, но само, за да я замени с друга - в червено.

Седмичният мастърклас в Кухнята на Ада отведе Червените на вълнуващо пътешествие из дебрите на южнокорейската кухня. Шеф Лий Син Куан демонстрира приготвянето на традиционното корейско ястие “Бибимбап”, изискващо прецизност, точност и изключително внимание към детайла. Най-добре с трудната задача се справи една от най-изявените лидерки в отбора - Царина, а след разочароващото си представяне и множество липсващи компоненти, младата брокерка Симона се превърна в най-новия притежател на оранжева престилка.

Предизвикателството на Шефа изправи един срещу друг враговете в синия отбор Чоткин и Сарамандов. Ястието на сладкаря Сарамандов се оказа по-сполучливо и това постави нарочения Чоткин начело на синята кухня за вечерната резервация. Въпреки трудното начало, Червените съумяха да заработят като добре смазана машина и да спасят бедстващата Симона от потенциална елиминация, достигайки до сервирането на десерти за първи път този сезон. Ситуацията при Сините бе на противоположния полюс и там грешките валяха една след друга, а поръчки така и не бяха издадени.

Вината за загубата падна върху плещите на черната овца в синята кухня Чоткин. Секунди след като взе синята му куртка, шеф Ангелов даде на Чоткин шанс за ново начало в отбора на Червените и възможност да продължи да се бори за голямата награда от 100 000 лв. и титлата “Най-добър готвач на България”.

Утре в Кухнята на Ада предстои пореден ден на екшън, кулинарни експерименти и драматични ситуации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай