Обрат! Спипаха Лео Ди Каприо с чужда жена, има ли драма

Какво става

Обрат! Спипаха Лео Ди Каприо с чужда жена, има ли драма | StandartNews.com

За никого не е тайна, че Лео Ди Каприо е почитател на по-младите момичета и че жените, които до този момент са били във връзки с него, рядко надвишават възрастта от 25 години.

Само преди ден стана ясно, че носителят на Оскар е бил на дискотека, където е прекарал цяла вечер в компанията на приятели, сред които е била и сестрата на супермодела Кейт Мос - Лоти. Интересното в случая е, че Лео и Кейт имаха кратка афера преди 30 години.

Според запознати двамата са пристигнали поотделно в популярния лондонски клуб, но бързо са завързали разговор помежду си преди да си тръгнат в ранните часове на нощта поотделно.

"Имате Лео и Лоти на едно и също място. Разбира се, че те ще гравитират един около друг. Двамата си бъбреха и се кикотеха до ранните часове на нощта, преди да си тръгнат", споделя присъстващ.

По думите на очевидеца всички в клуба ги обсъждали, че са си прекарали страхотно време заедно. "Двамата пристигнаха поотделно, но само след няколко минути вече бяха заедно на една маса с общи приятели", обяснява гост в клуба.

Вече се понесоха коментари как ли е реагирала половинката му Витория Черети на факта, че той отново е в компанията си на мадама, която е в предпочитаната от него възрастова категория. Близки до актьора обаче са категорични, че между него и Лоти не е имало нищо повече от приятно прекарване, тъй като той е лудо влюбен в италианката и няма намерение да я сменя.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай