Обрат! Неочаквана развръзка в "Денсинг старс"

Какво се случи

Обрат! Неочаквана развръзка в "Денсинг старс" | StandartNews.com

Тази вечер звездите в "Денсинг старс" представиха танци, посветени на техни много близки хора. Всички участници оставиха сърцето и душата си на сцената на бляскавото шоу.

Често пъти емоциите надделяваха над техниката, а журито отбеляза, че стилът контемпорари е много труден и не е лъжица за всяка уста.

Майката на д-р Щонова поиска прошка пред цяла България

След като линиите за гласуване бяха затворени и всички изпратени до този момент SMS-и бяха отчетени, стана ясно, че тази седмица никой няма да отпадне.

Изненада! Подобно чудо за пръв път се случи в "Денсинг старс"

Илиана Раева отвори златния плик, който през цялата вечер бе на видно място до масата на журито.

Сълзи в "Денсинг старс". Натали Трифонова разчувства всички

„Тази вечер танцувахте за любимите си хора, не само за точки и престиж. Обичахте и бяхте обичани. Любовта няма граници, няма първи и последни, не може да бъде измерена. Тя трябва да продължи. Затова журито реши, че всички двойки продължават напред. Гласуването със СМС-и не се губи, прехвърля се за следващата седмица. Точките от журито също“ – прочете Илиана Раева съдържанието на плика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Jenitod
преди 1 седмица

То майки,то бащи,то дъщери от чужбина, то фъфлене,то прошки... ориенталски привкус

Откажи
Ной
преди 1 седмица

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://use.my/sman

Откажи