Обрат! Майката на Ергенът със смайващи думи за Валерия

Има ли драма

Обрат! Майката на Ергенът със смайващи думи за Валерия | StandartNews.com

Във финалния епизод на "Ергенът" майката на Евгени стъписа всички с държанието си към вече победителката Валерия. В мрежата се появиха всякакви шеги и закачки по адрес на Светла, оприличавайки я на свекървещица.

Тайната падна! Евгени и Валерия правят нещо грандиозно

След края на предаването обаче и след като стана ясно, че Евгени и Валерия не само са още заедно, но и явно планират голяма сватба, Светла изглежда се е примирила с избора на сина си и е смекчила тона към бъдещата си снаха.

Разкритие! Къде се е крил панически Ергенът

"Страхотна е, много я харесвам!", заяви Светла в интервю за bTV. Коментира и срещата й в епизода: "Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана".

Булката на Ергенът запали мрежата! Реакциите

А що се отнася до най-важния за нея въпрос, дали едно от децата на Евгени и Валерия ще носи името Светла: "Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само "С", това беше просто шега".

Ергенът избра! Ето без кое момиче не може

"Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи", завяват още Светла и Танко Генчеви. Бащата на пианиста добави: "Много е нежна, мила, позитивна и както казах още по време на шоуто, би била прекрасна майка на моите бъдещи внуци"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай