Ергенът избра! Ето без кое момиче не може

Емоционален финал

Ергенът избра! Ето без кое момиче не може | StandartNews.com

Евгени Генчев направи своя избор! Победителката на втория сезона на "Ергенът" е Валерия!

"Прерових сърцето и душата си и има едно момиче, без което не мога!" – това сподели Евгени малко преди да подари пръстен на любимата на сърцето си.

Малко преди да направи най-важния избор в живота си, той разказа повече за притесненията си. 

"Убива ме мисълта, че трябва да кажа сбогом на една от тези прекрасни жени! Трябва да отблъсна момиче, за което наистина ме е грижа!", каза Генчев.

Изборът си той нарече "първият ден от новия ми живот" и сподели, че няма търпение той да започне. Въпреки притесненията си да нарани чувствата на една от двете жени - Валерия или Елена, той подчерта, че не се страхува да направи своя избор. 

"Мисълта, че ще я нараня, ме убива вътрешно. Трябва да бъда честен с нея, да я погледна в очите и да й разбия сърцето!", заяви Евгени.

"Благодаря ти, че ми показа какво е да обичаш така, както не си и представях, че може. Ти ми показа какво е това, за което си мечтая. И аз ще го следвам и ще го търся. Ти продължавай с това приключение."

Това бяха първите думи на Елена, след като разбра, че тя не е избраницата на Ергенът. Евгени сподели, че тя е перфектната жена, но се опасява, че не е перфектната за него.

Силната емоция пролича и по лицето на Елена. Притеснено преглъщаше, макар да се опита да се усмихне, докато двамата се държаха за ръце на финала на "Ергенът".

"Ще се прибера сама! Но ще знам, че съм опитала. Нищо че не е споделено. Повече се равам, че стигнах до тук, по този начин, отколкото да си тръгна, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува" - през сълзи коментира редакторката. 

"Понякога, като рискуваш, залогът е голям. И не винаги печелиш!" - бяха финалните й думи, предаде ladyzone.

"Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“ – призна Евгени пред Валерия.

„Валерия, обичам те! Надявам се да ме направиш най-щастливия мъж на земята. Моля те да станеш моя жена!“ – каза талантливият пианист на красивата дама, след което й подари пръстен.

„Много съм щастлива! Това е нещо, което чаках най-дълго“ – сподели Валерия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай