Сряда,

Булката на Ергенът запали мрежата! Реакциите

От: Редактор -
27882
Булката на Ергенът запали мрежата! Реакциите
A
A
A

Очаквани бурни реакции в социалните мрежи след второто издание на лигавото шоу "Ергенът".

Както вече стана ясно от снощния близо 3-часов финал, накрая останаха две момичета, които да се борят за сърцето на Евгени - Елена и Валерия.

Пианистът избра да продължи живота си с модела Валерия, а Елена си тръгна със сълзи на очи и с разбито сърце. Не е за вярване какво се развихри в мрежата след тези сцени!, съобщава Шоу Блиц.

"В сравнение с Елена, Валерия ми е много по-истинска и неподправена в поведението си. Радвам се, че тя спечели", гласи един от коментарите. В друг пък се казва: "И Виктор, и Гената, с най-лошите избори в живота в ефир… Цялото предаване е наръчник "Какво да не правя".

"Какви чувства ма, Валерио…. Той ти казва, че те обича, а ти само седиш и се хилиш… Заради егото си, че е избрал теб пред всички други, си много "щастлива"... Дори не му отговори, че и ти го "обичаш"...".

"За малко да повярвам, че доброто побеждава на този свят… Защо не ги запознахте просто и не ни спестихте времето на тази нелепа "връзка"…".

"Това емоционално и умствено ограничено същество пророни сълза и то за човек… направо не мога да повявам…, всичко изключително нагласено, не е нормално как такива същества като нея съществуват изобщо… пълна пародия".

"Тъкмо викам, че с тая майка нарцис, мамин Генчо, дето живее с техните и това, че му отнема 5 минути да каже едно изречение, направо направи услуга на Елена. Изводът от това предаване е един: най-хубавата печели. Пък че в главата няма никой (освен егати претенциите), какво толкоз?Догодина барем го режат така, че да не знаем от първата седмица коя печели."

"Прекрасна двойка са! Леко съм притеснена за злобарите, да не припаднат завист, че Валерия спечели!"

"Още от първи епизод харесвам само и единствено Валерия. На фона на адски много изкуствени девойки, тя се открояваше най-много.Най-красивото момиче в предаването."


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com