Вторник,

Разкритие! Къде се е крил панически Ергенът

От: Редактор -
6758
Разкритие! Къде се е крил панически Ергенът
A
A
A

Евгени и Валерия. разкриха някои пикантни подробности около цялата емоция в Ергенът в предаването на Цитиридис. Ето част от разговора.

Цитиридис: Как сте след „Ергена”?

Евгени: „Все по-добре!”

Цитиридис: Най-важният въпрос е: Вие заедно ли сте?

Евгени: Така като ни гледаш заедно ли сме?

Цитиридис: Трябваше да го чуя! Как се наричате на галено?

Валерия: Аз ги наричам „Рошльо”!

Евгени: Още на втората ни среща в предаването тя ме научи малко на гръцки. Питах я: Как е „сладурче”? Тя ме пита, ама няма ли да ме питаш как е „Моето сладурче”? Гликолино.

Цитиридис: Романтични ли сте сега, след предаването! Всики знаем, че има период, когато след предаването, когато всичко е приключило, вие не трябва да се показвате никъде заедно, да криете всякаква интимност. Как се случва това?

Евгени: Беше сложно! Качулки, маски, очила! Това е шокиращо след пандемията, защото сега те гледат по-странно с маска.Все пак се справихме!

Цитиридис: Имаше ли ситуации, в които на косъм да ви хванат?

Евгени: Веднъж излизах от входа, където се намирахме този конкретен път и се оказа, че има училище на близо. Пушилнята е точно пред входа. Още не съм се показал на вратата, на прозорчето на входа и те: Това не е ли Евгени?! Хукнах нагоре, обратно! После обикаляха около сградата и търсеха на кой етаж съм., каза Ергенът, цитиран от Петел.бг.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com