Обрат! Мария Илиева се завърна в "Като две капки вода"

Певицата бе финалист в седмия сезон на предаването

Обрат! Мария Илиева се завърна в "Като две капки вода" | StandartNews.com

И този понеделник ефирът на Нова се превърна в истински музикален празник с новите десет имитации на звездните участници в „Като две капки вода“. За осма поредна седмица публиката пя и танцува в най-доброто шоу за преобразявания, а конкуренцията между участниците остана ожесточена. Специален гост в журито бе певицата Мария Илиева, която даде своите оценки за изпълненията тази вечер, заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. „С голямо щастие сядам в журито. Много благодаря за поканата“, каза Мария Илиева, която бе финалист в седмия сезон на предаването.

Пред погледа на DARA, Анелия изпълни хита й от миналата година „Thunder“, което донесе и първата победа на певицата. „Много съм развълнувана. Този костюм ти стои по-добре, отколкото на мен. Това е най-добрата моя имитация в предаването“, обърна се към Анелия DARA, която бе част от осмия сезон на „Като две капки вода“.

Вечерта започна с двукратния победител Дарин Ангелов, който за пореден път удиви всички с различен образ – този на камерунския певец Wes. Мариана Попова се появи под прожектори с нетипичния за нея музикален стил на звездата Тейлър Суифт и хитовото парче „Shake It Off“. Друга голяма световна легенда се появи на сцената, а в обувките й бе малката Крисия. Тя впечатли с вокалните си възможности като великата Уитни Хюстън. “Това беше една много добра имитация. Аз много се притеснявах как ще се справиш, но ти успя“, каза Хилда за изпълнението.

Моню Монев изненада всички в образа на най-легендарния кино актьор – Чарли Чаплин. Превъплъщението му впечатли всички, а актьорският му талант бе високо оценен. „За мен това, което направи Мони беше невероятно“, сподели Фънки. Водачът във временното класиране – Краси Радков, вдигна публиката в студиото на крака с ритмите на емблематичните Modern Talking. Партньор в постановката му беше неговият колега Мариан Бачев.

Бутонът на късмета отреди на Руслан Мъйнов да влезе в образа народната певица Янка Рупкина, а тя се изправи на крака в публиката и така наблюдаваше представянето на актьора. След изпълнението на „Калиманку Денку“ цялата зала аплодира бурно Руслан. „Аз съм много развълнувана, настръхвам от българската народна музика винаги. Руси, ти пя със женски глас, беше страхотен!“ – сподели Мария Илиева.

Този път Бутонът на късмета бе зареден единствено с български дуети, за да превърне следващия понеделник в „Нощта на дуетите“. Мариана Попова ще изпее песен на Анелия и Миро, Моню Монев ще имитира Росица Кирилова и Братя Аргирови, Крисия ще влезе в ролята на Мариана Попова и Орлин Горанов, Дарин Ангелов ще обуе обувките на група „Трик“, Алисия ще влезе под кожата на „Авеню“ и Надя от Deep Zone Project, Есил Дюран ще излезе на сцената с песен на Азис и Глория, прожекторите ще осветят Краси Радков в образите на Нели Петкова и Слави Трифонов, Александър Сано ще трябва да представи изпълнение на ДесиСлава и Азис, Руслан Мъйнов ще усети как се пее с гласовете на Софи Маринова и Устата, а Анелия ще блесне като Силвия Кацарова и Васил Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай