Обрат! Лъсна истината за гонката на Хари и Меган с папараците

Разказ на очевидец

Обрат! Лъсна истината за гонката на Хари и Меган с папараците | StandartNews.com

Говорителят на принц Хари и Меган Маркъл съобщи във вторник, че херцозите на Съсекс са участвали в почти фатална гонка с папараците в Ню Йорк, подобна на тази, която погуби принцеса Даяна. Нова информация по случая обаче показва различна картина на ситуацията.

Пред "Ню Йорк таймс" говори таксиджията, превозвал Хари и Меган за около 10 минути във вторник вечерта, докато се опитваха да избягат от папараците. Според него двойката очевидно е била нервна по време на краткото пътуване, но по никакъв начин се е чувствал в опасност, нито пък може да определи случилото се като „преследване“.

Сукчарн Сингх, който се нарича Сони, каза пред медията, че ги е взел от местен полицейски участък в центъра на Манхатън. 

"Бях на 67-ма улица и тогава охранителят ме извика. Следващото нещо, което знаех, е че принц Хари и съпругата му скочиха таксито ми", каза той.

"Бяхме блокирани от камион за боклук и изведнъж дойдоха папараци и започнаха да ни снимат. Хари и Меган тъкмо щяха да кажат накъде да карам, когато охранителят се обади да се върнат в полицейския участък".

„Изглеждаха нервни, мисля, че ги преследваха цял ден или нещо подобно“, каза Сингх. „Бяха доста нервни“.

В изявление говорителят на Хари и Меган каза, че са преживели „почти катастрофално преследване с кола“ във вторник. Полицията в Ню Йорк потвърди инцидента и уточни, че много фотографи "са направили транспортирането им предизвикателство".

Двойката беше в Ню Йорк на церемонията по награждаване на Ms Foundation Women of Vision - заедно с майката на Меган, Дория Рагланд.

Говорителят каза, че когато са били преследвани след като са напуснали, те са се опитали да се скрият от папараците, като са отишли в полицейски участък в Манхатън - откъдето ги е взел Сингх.

Поне за няколкото минути, в които са били в колата на Сингх, той не мислел, че са в опасност.

„Не мисля, че това е вярно, мисля, че всичко това е преувеличено. Не четете прекалено много“, каза Сингх за изявлението, предава glasnews.bg. По-късно той добави, че "това може да се е случило преди", да се качат в таксито му.

„Ню Йорк е най-безопасното място“, продължи той. „Има полицейски участъци, ченгета на всеки ъгъл, няма причина да се страхувате в Ню Йорк.“

Папараците не са били агресивни по време на шофирането му, каза той. „Те бяха зад нас. Това беше почти всичко, не беше нищо повече. Те спазваха дистанция.“

Сингх описа Хари и Меган като „добри хора“. „В края на пътуването те казали „О, приятно ми е да се запознаем“ и го попитали за името му, спомня си Сингх. 

„Беше страхотно. Десет минути с кола, 50 долара“, каза той. "Какво можете да поискате? Не можете да победите това!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай