Обрат: Кой изрита непобедимата Ивана от "Сървайвър"

След четири впечатляващи победи бизнес психологът си тръгна от Филипините

Обрат: Кой изрита непобедимата Ивана от "Сървайвър" | StandartNews.com

След четири впечатляващи победи бизнес психологът Ивана Микова напусна "Сървайвър". Въпреки че беше смятана за хладнокръвна и непоклатима, тя не успя да се пребори със собственика на автосервиз Драгомир Методиев и завинаги си тръгна от предаването.

Двамата се изправиха в дуел един срещу друг, за да подредят кула от дървени купички и чинийки, и да я задържат права възможно най-дълго. Драгомир се справи много по-добре при балансирането, а Ивана загуби играта и напусна екстремното риалити. 

Поражението обаче не сломи решителната участничка, която още в началото на предаването беше изпратена в изгнание на самотния и опасен Остров на изкуплението, и дълги дни се бори както с непредвидимата природа, така и със себе си и съперниците си.

„В „Сървайвър“ открих колко съм силна и безстрашна. Живях абсолютно сама с всички животни, с всички шумове, с вятър и дъжд. Аз съм „сървайвър“, защото оцелях и победих себе си“, каза тя.

След напускането й, Драгомир се превърна в новия владетел на Острова на изкуплението.

С напредването на играта и отпадането на все повече претенденти за голямата награда от 150 000 лева, битките между враждуващите племена „Бонток“ и „Ифугао“ стават все по-драматични. В последната от тях съперниците, въобръжени с възглавници, трябваше да се сблъскат върху тънка греда, разположена високо над водата.

При сблъсъка на лекаря Иван с маркетинг специалистката Александра тя падна лошо, удари се в гредата и полетя надолу пред ужасените погледи на конкурентите си. В последния момент обаче успя да се окопити и да излезе невредима от изпитанието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай