Обама възпитава дъщерите си с татуировки

Обама възпитава дъщерите си с татуировки | StandartNews.com

Вашингтон. Президентът на САЩ Барак Обама се зарече да си направи татуировка заедно със съпругата си, ако дъщерите му поискат да се татуират.

Учудващото в случая е, че Обама смята това за възпитателен повод да накара дъщерите си, Малия на 15 г. и Саша на 12, да се откажат от изкуството на татуирането, пише Daily Mail.

В интервю за известното токшоу "The Ellen DeGeneres Show" той подчертава, че татуировките на семейството му ще бъдат еднакви, но не разкри точно какво ще изобразяват.

"Ще направим така, че всяка татуировка да изглежда по-малко привлекателна. Ще публикуваме снимките и ще споделим, че всички сме си направили еднакви татуировки. Надявам се, че това ще има възпиращ ефект върху Малия и Саша", подчерта американският президент.

Това вероятно ще бъде опит да се надсмее и на selfie-то, което водещата Елън Дедженеръс направи на церемонията на Оскарите преди месец.

Един от най-култовите моменти от цялата вечер бе именно selfie снимката на звездите, която счупи рекордите по гледания в Тwitter.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай