Няма такъв късметлия! Удари за втори път голямата печалба от лотарията

Той спечели два пъти по десет милиона

Няма такъв късметлия! Удари за втори път голямата печалба от лотарията | StandartNews.com

Служители на лотарията в Ню Йорк съобщиха, че мъж на име Уейн Мъри от Бруклин наскоро е спечелил нови 10 млн. долара от лотариен билет. Жителят на Бруклин за първи път спечели 10 млн. долара през август 2022 г., а тази седмица спечели още толкова, съобщи People.

Декемврийската печалба на Мъри е последвана от печалбата му през август 2022 г., когато той спечели първата си награда от 10 млн. долара от лотариен билет. Щастливецът реши да вземе моментната си печалбата с еднократно изплащане на сумата, която е над 6 млн. долара, след задължителните удръжки.

"Чувствам се много смирено и освобождаващо", каза Мъри пред служителите на лотарията по време на първата си печалба. След втората си печалба Мъри заяви, че иска да запази "дискретност".

Продавачът в магазина, в който Мъри е спечелил двата печеливши билета, заяви, че е редовен посетител на неговия обект. "Той е много приятелски настроен към всички. Можеше да се изнесе от квартала, след като спечели първия път, но той остана", сподели Набил. 

"Парите променят много хора, но той не се изтъква с тях или нещо подобно. Два пъти подред - какви са шансовете? Дори не можете да си представите това. "Не можеш да го проумееш, ако не го изпиташ", добави продавачът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай