Нойзи озлобя! Как заплашил Мария

Отношенията между двамата стават все по-лоши

Нойзи озлобя! Как заплашил Мария | StandartNews.com

Набеденият интеректуалец сноб Нойзи опита да покаже и тъмната си страна.

Отдавна Мария Игнатова се дразнела, но се опитвала да преглътне фактите като тези, че мъжлето й е мързеливо до откат.

И че единственото за което го бива, е да ръси празни приказки, че пет лева не може да изкара, а тя основно вади парите вкъщи, че не могат да отидат на сносна почивка в чужбина, ако тя не плати... и много други неща, които ден след ден все повече й бодели очите.

 Обаче бившата на Димитър Рачков била тройно потресена и отвратена, защото Нойзи показал злоба, каквато тя не предполагала у него. След като опитал да я прикотка и да си я върне с добро, Цветков обърнал страницата и играта загрубяла. Стигнал дори дотам, да й каже, че вече не е първа китка и първа младост и трудно щяла да намери някой като него.

"Мария направо хлъцна, тоя не е с всичкия си. Мъжете ще се избият за нея, само да им щракне с пръст, но да го видим Нойзи коя  ще вземе, еле пък да е с качествата и визията на Марчето", коментират източниците, пише Клюки.бг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Marina
преди 2 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи