Новолунието изправя на нокти 3 зодии, за други три се отварят врати

Дойде Годината на заека

Новолунието изправя на нокти 3 зодии, за други три се отварят врати | StandartNews.com

На 21.1.2023 в 22:54 часа настъпи новолунието в знака Водолей, с което дойде Китайската Нова Година, която ще бъде под влиянието на Водния Заек.

Приятелите ще ви зарадват с идеи за срещи или ангажименти. Бъдете активни, особено в занимания в групи. Ако възнамерявате да се включите в обществено полезна организация – сега е момента. Подобни взаимоотношения, оказват влияние върху семейния и личен живот. Ще споделите с приятели информация за парични или финансови казуси. Мислите ви са ориентирани към високо поставените ви цели.

За някой от вас периодът ще бъде свързан с началото на интимна връзка. Свети Валентин ще засили емоционалния заряд на усещанията ви. Романтиката ще изпълни въздуха, а уютна вечеря с любимия човек ще стопли сърцето ви!

За някои от вас емоциите ще провокират промяна на възприятията ви. Понякога ще реагирате на емоциите на заобикалящите. Бъдете съпричастни. Възможно е да установите приятелски отношения с жени. Има вероятност тази дружба да възникне при групови събирания или семинари.

Обмислете своите желания и надежди, доколко те подкрепят вашата мисия и цел в живота. Закриляйте по-слабите и бъдете снизходителни. Бъдете проводници на новото, което идва в живота.

Използвайте новите социални средства, за да направите по-добро мястото, където живеете. Не забравяйте, че вашата молитва или искрено благопожелание променят света! Независимо от вярата, изпитайте усещанията си!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Водолей, Везни и Близнаци. То евентуално ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Лъв и Телец.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Приятелство

Любов, която получавате

Алтруизъм

Желания и надежди

Закрила

Използване на съвременни технологии за опазване на природата

Желая ви Любов, здраве и успех!

Азарей

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай