Петък,

Новолуние през август: Драматични промени за 4 зодии

От: Агенция Стандарт -
2798
Новолуние през август: Драматични промени за 4 зодии
A
A
A

На 8-и август ни чака новолуние в Лъв. То носи положителни промени и ще повлияе много силно на 4 знака от зодиака. Тях ги чака драматичен период, изпълнен със събития и промени, осъзнаване на някои неща.

Телец

Чакат ги промени в личния живот. Ще трябва да се справят с някакъв емоционален багаж и да помислят върху различни ситуации. Може да си припомнят някои неща от ранното детство и да се занимават с любовни проблеми или чувства. Новолунието ги окуражава да се върнат към корените. Не могат да променят откъде идват, но могат да променят накъде отиват. Нека създадат дома, който винаги са искали.

Лъв

Научават много за това кои са всъщност. Чувстват се така, сякаш са поели в няколко различни посоки и разпиляват енергия за различни неща. Една част от тях иска да направи всички щастливи, а друга иска да се откаже от всички чужди очаквания и да върши собствената си работа. Няма лесен изход, но те знаят кой е правилният отговор. Да направят каквото трябва, за да станат човека, който искат.

Скорпион

Ще премислят над това накъде отива кариерата им. Време е да приветстват властта. И това не означава да спазват правилата, винаги да слушат шефа или да правят каквото им се казва. Новолунието ги окуражава да поемат контрол над собствения си живот. Дори да имат шеф, те самите са шеф на своите проекти, мечти, цели, те сами си създават репутация. Да действат според своите виждания и така ще са на върха.

Водолей

Настъпват промени във връзката им. Чака ги ново начало в тази сфера. Време е приоритет да им станат връзките, които изкарват най-доброто от тях. Нека помислят над това какви партньори са, какви партньори искат и какъв човек имат всъщност до себе си. Да се запитат как могат да подобрят връзките си или как да привлекат към себе си връзки, които ги вдъхновяват.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички