Ново от "Игри на волята". Рокади в отборите

Кой къде отиде

Ново от "Игри на волята". Рокади в отборите | StandartNews.com

Най-култовият играч в "Игри на волята" със сигурност е Гатьо. Това, което видяхме от последния епизод на шоуто, е, че той заедно с не по-малко итересния си съотборник Цецо станаха част от племето, което до този момент се състоеше само от жени - "Амазонките".

Това стана факт, след като отборът на мъжете направи грешен избор. "Гладиаторите" трябваше да залагат кой ще спечели извънредния дуел - между шампиона от трети сезон Андрей и кандидата за участие в следващия сезон Камен Стоянов. Яките мъжаги избраха новака, но загубиха, което значеше, че племето им ще бъде разменено. Ако бяха спечелили, "Гладиаторите" ще можеше да разменят по техен избор.

Виктория от "Амазонките" реши да избере култовия Гатьо и Цветелин, които вече са в техния отбор. Една от дамите пък съвсем скоро ще премине в "червените".

След избора на блондинката Гатьо веднага изпадна в шок. В новото си племе той ще бъде съотборник само с жени. А това хич не му се нрави. Личният охранител иска да играе само с мъже, защото по думите му те изпълняват заповеди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай