Ново начало! Жената на Криско го засенчи

Започна нова работа

Ново начало! Жената на Криско го засенчи | StandartNews.com

Гала продължава да се лута и да не може да намери достоен заместник на Ромина Тасевска в панела, след като самата тя реши да се издигне като водеща и да заеме мястото на Нана Гладуиш в "Съдебен спор"

След напускането на Ромина се пробват много хора, но екипът продължава да не се спира на някого конкретно. Във вторник в предаването към панела се присъедини жената на рапъра Криско - Цветелина Петрова, която май има всички шансове да се уреди с телевизионна работа и да засенчи мъжа си по слава. 

Цветелина се държа доста освободено и естествено в дебюта си като панелистка в „На кафе“. Тя остави приятно впечатление и в колегите си, и в зрителите и със сигурност е изненадала мнозина с добрата си обща култура и естествените си маниери.

„С Кристиан много обичаме да четем книги и да даваме по този начин пример на нашите деца. Смятам, че във всеки дом трябва да има поне една малка библиотека“, заяви Цвети. Думите ѝ веднага спечелиха претенциозната Кристина Патрашкова, както и писателя Жоро Блажев.

Жената на Криско беше твърде в час и някак си лесно намери мястото и екипа и стандартните за „На кафе“ теми. Тя успя да намери общ език с всички от обичайните участници, включително и с шеф Светлана Илиева, която я похвали за готварските познания, предаде showblitz.bg.

„Цвети, утре отново си тук. Криско да се занимава с децата, имат си баща“, обяви в края на предаването Гала. Тв водещата толкова много харесала жената на Криско, че вече я уговаря да склони и да приеме работата. 

Няма как да не отбележим, че и самият Криско е хвърлил око на по-постоянен ангажимент в Нова телевизия. Той стана щатен участник в шоуто на Рачков и беше един от най-забавните в приключилия сезон, пише show.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай