Ново 20! Майката на Илон Мъск идва в София!

Мей ще пристигне на Балканите, за да представи книгата си

Ново 20! Майката на Илон Мъск идва в София! | StandartNews.com

Сензационна новина дойде от Румъния! Мей Мъск, майката на най-богатия човек на планетата, ще посети София, научи "Стандарт"!

Тя ще пристигне на Балканите в края на януари 2024 г. Първата й спирка е Румъния, където ще представи книгата си "Жена прави план: Съвети за живот, изпълнен с приключения, красота и успех". Томчето е преведено на румънски. В  книгата Мей споделя преживявания от живота си, предавайки трудно спечелена мъдрост за кариерата, семейството и здравето.Събитието ще се проведе в Sala Palatului в Букурещ, пише MediaFlux.

След това Мей ще тръгне на турне за популяризиране на книгата в София и Истанбул.

Майката на Илон Мъск, който е не само много богат, но и един от най-известните и влиятелни хора на планетата, също е звезда. Тя е на 74 г. и е супер модел от висока класа, дефилирала е за Долче и Габана в Седмицата на модата в Милано, красяла е кориците на Time и Vogue. Освен това е диетолог с над половин милион последователи в "Инстаграм". Страницата й е пълна с постиженията й и със зашеметяващи снимки, показващи нейната красота и интелект.

В края на миналата година цяла България се вълнуваше, когато Илон Мъск пусна пост в социалната мрежа за Белоградчишките скали.

Вниманието му привлече една снимка, направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя  разкрива уникалността на скалите и историческата крепост "Калето". Под поста си Мъск написа: "Бях сигурен, че това е в Elden Ring”. Туитът на Мъск предизвика незабавна реакция от страна на министъра на туризма Илин Димитров. Точно под коментара на Мъск за природното чудо той написа: "Скъпи Илон, това е в България! Каня те да видиш сам това място". А след това министерството на туризма изпрати официална покана на милиардера да посети страната ни. 

Илон Мъск изстреля Белоградчик в Космоса 

Илин Димитров прати специален подарък на Илон Мъск 

Има ли връзка постът на Илон Мъск с предстоящата визита на майка му на Балканите и кой от двамата ще дойде пръв у нас - предстои да видим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай