Ново 20: Лейди Би става учителка

Изпълнителката е записала второ висше

Ново 20: Лейди Би става учителка | StandartNews.com

Кадър: NOVA

Популярната певица Бойка Щерева, известна като Лейди Би, разкри, че ще я видим в ново амплоа. Изпълнителката разкри пред Гала, че възнамерява да се пробва за учителка. Лейдито е записала второ висше и в момента учи педагогика.

"Непрекъснато съм около деца покрай сина ми. Много играя с тях и много внимание им обръщам. Усещам как намирам общ език с тях и как правя така, че да им е интересно. Това ме накара да се замисля дали пък не мога нещо подобно да опитам", разказва Щерева.

Гала не можа да се стърпи и се опита да разпита певицата за любовния й живот. "Бяхме се разбрали да не говорим!", възкликна Би, но се съгласи: "Добре, само на теб. Не исках да говоря за това, защото съм суеверна. Мога само да кажа, че срещнах прекрасен човек, който първо ми стана много добър приятел и след това всичко останало. Той ме опозна такава, каквато съм в реалния живот - Бойка. Щастлива съм", споделя Щерева. Мистериозният й партньор е спортист. Тя не пожела обаче да издаде с кой спорт се занимава, а само загатна: "С топка си играе". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай